Hajvasaló

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Remington S8590 Keratin Therapy Pro hajsimító
Ár: 15 990,00 Ft
Raktárról azonnal
Rowenta CF6430D0 Volum 24 Respectissim hajvasaló
Ár: 14 490,00 Ft
Raktárról azonnal
Remington S8540 Kreatin Protect hajvasaló
Ár: 14 790,00 Ft
Raktárról azonnal
Remington S9600 Silk Hajsimító
Ár: 16 790,00 Ft
Raktárról azonnal
Remington S9700 Salon Collection Hajvasaló, 230°, 10W, fekete-p...
Ár: 18 490,00 Ft
Raktárról azonnal

Kifutott termékek

A hajvasalóval úgy formázhatjuk a hajunkat, ahogy a kedvünk tartja, ugyanis a mai modern készülékek számos funkcióval bírnak. A hajvasalót nem mindegy, hogy miként használjuk, például meghatározó szerepe van a hőmérséklet beállításának is, törekedjünk a minél alacsonyabb hőfokra, a 160 fok a legtöbb esetben ideális lehet. Hajvasalás előtt célszerű a hajat megfelelően előkészíteni, fontos, hogy kellően hidratált és teljesen száraz legyen. Amennyiben a folyamat során sistergő hangot hallunk, a műveletet azonnal szükséges befejezni, hiszen ez azt jelenti, hogy a hajunk nem eléggé száraz.

Hajformázás előtt kerüljük a lakkok, sprayek használatát, mivel az efféle kozmetikumokat könnyen beleégethetjük a hajunkba. Hajkondicionálóval, balzsammal, illetve hajvégápolóval viszont érdemes bekenni, de olajokat lehetőleg csak a vasalás befejeztével alkalmazzunk. A hajvasalóval javasolt lendületesen dolgozni és ügyeljünk arra, hogy a simítólapokat ne hagyjuk sokáig a tincseken.

Amennyiben te is napi szinten vasalod a hajadat, úgy okvetlen válassz professzionális hajvasalót, ugyanis az efféle típusúak kevésbé károsítják a haj szerkezetét. Kínálatunkban remek készülékeket találhatsz, tekintsd meg termékeinket és válassz igényeidnek megfelelően!