Hajvágó, szakállvágó
Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Braun HC5010 vezeték nélküli hajnyíró fekete
Ár: 9 290,00 Ft
Raktárról azonnal
Remington PG4000 Graphite hajvágó és szakállvágó készlet
Ár: 11 190,00 Ft
Raktárról azonnal
Braun BT3940TS elektromos haj és szakállvágó
Ár: 12 490,00 Ft
Raktárról azonnal
Braun HC5090 akkumulátoros hajvágó
Ár: 14 790,00 Ft
Raktárról azonnal
Braun BT5070 szakállvágó fekete
Ár: 16 290,00 Ft
Rendelésre
Braun BT5090 akkumulátoros szakállvágó ezüst
Ár: 16 990,00 Ft
Raktárról azonnal

Napjainkban számtalan típusú haj-, szakállvágó és szőrzeteltávolító készülék közül választhatunk, így nehéz megtalálni a legideálisabbat. A vásárlásnál fontos, hogy figyeljünk a készülék teljesítményére, valamint a gép vágási minőségére, a legjobb, ha olvasunk vásárlói véleményeket is a termékről. A szakállvágót sokan minden nap vagy kétnaponta alkalmazzák, ezért meghatározó szerepe van a minőségnek, hiszen a jó márkák időtállóak és hosszú az élettartamuk, nem mellesleg bírják a strapát.

A szakállvágóknak vannak úgynevezett rátétei, amelyeknek a mennyisége határozza meg, hogy mekkora vágáshosszra képesek, illetve mely testrészeken lehet alkalmazni őket. A tapasztalatok alapján úgy vélik, hogy minél több a rátét, annál jobb a készülék, a minőségi darabok akár 20 hosszbeállítást is lehetővé tesznek. A szakállvágóval az arc és a test nehezen hozzáférhető területeit is könnyen elérhetjük, sőt kaphatóak vízálló típusúak, amelyek például zuhanyzás közben is működtethetőek.

Amennyiben te sem vagy a simára borotválás híve és szeretnéd a vágáshosszt beállítani, illetve a borosta pontos kontúrját kialakítani, akkor válasz szakállvágóink közül és felejtsd el a borotválkozással járó nehézségeket, bonyodalmakat!