Hajvágó, szakállvágó

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Braun BT3241 Haj és Szakállvágó szett, Gillette Fusion5 borotvá...
Ár: 15 290,00 Ft
Raktárról azonnal
Braun HC5090 akkumulátoros hajvágó
Ár: 18 990,00 Ft
Raktárról azonnal

Kifutott termékek

Napjainkban számtalan típusú haj-, szakállvágó és szőrzeteltávolító készülék közül választhatunk, így nehéz megtalálni a legideálisabbat. A vásárlásnál fontos, hogy figyeljünk a készülék teljesítményére, valamint a gép vágási minőségére, a legjobb, ha olvasunk vásárlói véleményeket is a termékről. A szakállvágót sokan minden nap vagy kétnaponta alkalmazzák, ezért meghatározó szerepe van a minőségnek, hiszen a jó márkák időtállóak és hosszú az élettartamuk, nem mellesleg bírják a strapát.

A szakállvágóknak vannak úgynevezett rátétei, amelyeknek a mennyisége határozza meg, hogy mekkora vágáshosszra képesek, illetve mely testrészeken lehet alkalmazni őket. A tapasztalatok alapján úgy vélik, hogy minél több a rátét, annál jobb a készülék, a minőségi darabok akár 20 hosszbeállítást is lehetővé tesznek. A szakállvágóval az arc és a test nehezen hozzáférhető területeit is könnyen elérhetjük, sőt kaphatóak vízálló típusúak, amelyek például zuhanyzás közben is működtethetőek.

Amennyiben te sem vagy a simára borotválás híve és szeretnéd a vágáshosszt beállítani, illetve a borosta pontos kontúrját kialakítani, akkor válasz szakállvágóink közül és felejtsd el a borotválkozással járó nehézségeket, bonyodalmakat!