Xiaomi Enchen Boost haj- és szakállvágó, fekete
Készlet info
Budapesti üzletünk
Raktárról azonnal
Házhozszállítással
1-2 munkanap
Pick Pack ponton
1-2 munkanap
  • Garancia 2 év
Ár: 6 490,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Szépségápolás, Egészség
Típus
Elektromos haj és szakállvágó
Termékleírás

Ismerje meg a Xiaomi Enchen hajvágót, egy nyomógombos hajvágót a kényelmes vágáshossz-beállításhoz, két sebességhez, rendkívül alacsony hangkibocsátáshoz és intelligens gyors töltéshez. 

Vágási hossz 0,7 és 21 mm között állítható
Ez a hajvágó nagyon egyszerűen használható. Nem kell profinak lenned! Így az Enchen Boost rendelkezik egy gombbal a vágási hossz szabályozásához 0,7 mm és 21 mm között, elkerülve ezzel a fésű cseréjét a vágandó területnek megfelelően. Így teljesebb gépünk lesz, amelynek kezelése kevesebb erőfeszítést és kevesebb felszerelést igényel.

Nanokerámia vágófej. Gyorsabb, simább és csendesebb
Az Enchen Boost hajvágó jó választás a nanokerámiából készült vágófej miatt. Ez a fajta anyag 1,6-szor erősebb, mint a rozsdamentes acél, amelyet általában hajvágógépekben használnak, sima és kisebb felületet is kínálva. Ily módon sokkal gyorsabb, gördülékenyebb és csendesebb munkát érünk el, amely meghosszabbítja a gépek élettartamát. Valójában az 55dB alatti zajkibocsátás, amikor az ilyen típusú berendezések átlaga 70dB, nagyon kellemesé teszi a használatát.

Két vágási sebesség, legfeljebb 5800 ford / perc sebességgel
A Xiaomi Echen Boost hajvágó frekvenciaátalakítási technológiával van felszerelve, egy erős 280-as motorral kombinálva, amely két vágási sebességet biztosít. A normál kezdési sebesség 4500 fordulat / perc, de ha úgy találja, hogy ez nem elegendő a hajához, aktiválhatja a Turbo módot, hogy elérje az 5800 fordulat / perc értéket - tiszta, tökéletes vágást kapjon!

Hatékony akkumulátorkezelés az ESM technológiával
A Xiaomi Echen Boost szintén újratölthető akkumulátorral működik, de töltés közben is használhatja, ami különösen akkor hasznos, ha a fodrász közepén elfogy az áram. Ez magában foglalja az ESM (Energy Smart Manager) technológiát is, amely intelligens töltést biztosít, amely képes kezelni az energiát, hogy maximális energiát biztosítson az akkumulátor töltöttségétől függetlenül. Ez tisztább, professzionálisabb hajvágást, hosszabb akkumulátor-élettartamot és túlmelegedést eredményez.

3 hónapos autonómia 1 órás töltéssel
Csatlakoztassa a kábelt a C típusú portjához, és másfél óra alatt szerezzen be egy teljesen feltöltött Xiaomi hajvágót. A gyártó szerint azonban egy órás töltés 3 hónapot ad a Xiaomi hajvágónak.

A futási idők változhatnak, mivel azok a használati feltételektől függenek, például  turbó üzemmód

Ergonomikus kialakítás lekerekített sarkokkal
És természetesen a Xiaomi Echen Boost gyönyörű megjelenésű, minden részletet gondosan megterveztek. Minimalista és ergonomikus kialakítása a szem és a kezek számára is legkellemesebb, kényelmes és biztonságos fogással. Lekerekített sarkokkal ellátott feje finom és biztonságos lesz a bőrével is. Csak két gombja van, valamint LED-ek, amelyek jelzik a készülék akkumulátorának töltöttségét. Végül, de nem utolsósorban eltávolíthatja a vágófejet, hogy minden használat után megtisztítsa a csap alatt.

Készítsen tökéletes hajvágást otthon anélkül, hogy időt vesztegetne a fodrászhoz.

Tulajdonságok:

Állítható vágási hossz 0,7 és 21 mm között a hátsó gomb felemelésével vagy megdöntésével
Nanokerámia vágófej; gyorsabb, simább és halkabb, mint a tipikus rozsdamentes acél
Két vágási sebesség "Turbo üzemmóddal" 5800 ford / perc fordulatszámon
Hatékony akkumulátorkezelés ESM technológiával
Teljes töltés a C típusú USB-n keresztül 1,5 óra alatt
3 hónap autonómia 1 órás töltéssel
Vágófej lekerekített sarkokkal
Minimalista és ergonomikus kialakítás
Műszaki adatok Xiaomi Enchen Boost vezeték nélküli hajvágó gép:
Márka: Xiaomi Enchen
Termék: Hajvágó
Modell: Boost
Anyaga: ABS
Névleges teljesítmény: 5 W
Zajkibocsátás: <55 dB
Feszültség: 5 V
Töltési idő: 120 perc
Töltési mód: C típusú USB
Méretek: 164 x 43 mm