Manikűr, pedikűr olló

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Fiskars 1000813 Classic körömvágó olló, hajlított, 10 cm
Ár: 5 290,00 Ft
Raktárról azonnal
Fiskars 1003028 Classic körömvágó olló, egyenes, 10 cm
Ár: 5 290,00 Ft
Raktárról azonnal

Kifutott termékek

A megadott feltételekkel nem található termék.

Manikűr olló - pedikűr olló

Manikűr és pedikűr ollók alapvető eszközök a kéz- és lábkörömápolásban. Ezek az ollók kifejezetten arra lettek tervezve, hogy a körmök megfelelő formázásában és ápolásában segítsenek. Az ergonomikus kialakítás és a finom hegyek biztosítják a precíz munkavégzést, legyen szó a köröm formázásáról vagy az elhalt bőr eltávolításáról.

A manikűr ollók jellemzően keskenyebbek és finomabbak, melyek által a nehezen hozzáférhető területek is kezelhetőek. A pedikűr ollók jellemzően erősebbek és vastagabbak, hogy a lábujjköröm keményebb részeivel is elbánjanak.

A gyermek körömvágó ollók esetében különös figyelmet fordítanak a biztonságra. Ezek általában tompa hegyekkel rendelkeznek, hogy minimalizálják a sérülések kockázatát. Az olló mérete is kisebb, hogy illeszkedjen a gyermek kisebb ujjaihoz, ráadásul a könnyű használat érdekében a fogantyú is ergonomikus kialakítású.

A legtöbb manikűr és pedikűr olló rozsdamentes acélból készül, hogy hosszú élettartamot biztosítson és könnyen tisztítható legyen. A választék meglehetősen széles, így nem könnyű megtalálni a legideálisabb darabot.