Samsung QE55Q60AAUXXH 4K UHD QLED Smart LED Televízió, 55", 138 cm
Készlet info
Budapesti üzletünk
Raktárról azonnal
Házhozszállítással:
Royal futárszolgálat
Raktáron, 2-4 munkanap
ingyenes
 • Garancia 2 év
 • Sku QE55Q60AAUXXH
Ingyenes házhozszállítás
Ár: 229 990,00 Ft
Hitel: 7 382,00 Ft X 36 hó, THM: 9,9%
Ön rész: 0 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Televízió
Típus
Smart LED Televízió
Képernyőméret (cm)
138 cm
Felbontás
3840 x 2160 Pixel
Megjelenés éve
2 021
Smart TV
Igen
Wi-Fi
Igen
USB
2 db
HDMI
3 db
Bluetooth
Igen
Termék Súlya
16,2 kg
Méretek
1232.1 x 747.8 x 228.8 mm
Csomag tartalma
felhasználói kézikönyv, hálózati kábel, E-kézikönyv, Samsung Smart Control
Csatlakozók
HDMI, USB, digitális optikai, CI+, RF, LAN, WiFi, Anynet+ (HDMI-CEC), Bluetooth
Termékleírás

Álltaláos jellemzők:

A színek milliárdnyi árnyalata a Quantum Dottal
A Quantum Dot technológia a mindenkori legszebb képet nyújtja. A 100%-os színgazdagsággal a Quantum Dot felveszi a fényt és lélegzetelállító színné változtatja, amely bármilyen fényerőnél valódi marad (100%-os színgazdagság a Film módban, a DCI-P3 szabvány szerint mérve, a VDE által hitelesítve).

https://media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-84136085-hu-feature-a-billion-shades-of-color-with-quantum-dot-395973143ORIGIN_IMG.jpg

Optimalizált háttérvilágítási színtónus a fokozott kontrasztért
Az innovatív háttérvilágítási technológia merészebb és pontosabb kontrasztot nyújt azzal, hogy optimalizálja a háttérvilágítás színtónusát, hogy az megfeleljen a megtekintett tartalomnak.

Szélesskálájú kontraszt, ami felér a mozi élménnyel (Quantum HDR):
A Quantum HDR kiemeli a részleteket és a kontrasztot, így megtapasztalhatod minden kép teljes erejét. Túllépve a vezető szabványokon, a HDR10+ Dinamikus tónus optimalizálás funkciója mélyebb feketéket, élénkebb képeket, és mindenen túlragyogó részleteket hoz létre.

https://media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-84136169-hu-feature-wider-range-of-contrast-in-cinematic-scale-395973193FB_TYPE_A_JP.jpg

Okosabb, gyorsabb 4K processzor (Quantum Processzor Lite 4K):
A Samsung nagy teljesítményű processzora a hangminőséget a megtekintett tartalom szerint optimalizálja. Emellett, a 4K felskálázás technológia biztosítja, hogy akár 4K minőségben is nézhesd azokat a tartalmakat, amiket szeretsz.

https://media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-84136209-hu-feature-virtual-sound-that-tracks-the-action-395973154ORIGIN_IMG.jpg

TV és hangprojektor tökéletes harmóniája (Q-Symphony):
Vedd körül magad a hanggal, amely a TV és a hangprojektor harmoniájából született! A Q-Symphony egyedülálló módon lehetővé teszi a TV és a hangprojektor egyidejű működését a jobb térhatás érdekében, anélkül, hogy le kellene némítani a TV hangszóróit (a Q-Symphony kizárólag kompatibilis hangprojektorokkal érhető el. Ellenőrizd a Q-Symphony kompatibilitást a hangprojektor termék specifikációinál!)

Az egyes jelenetekhez optimalizált hangzás, adaptív hang:
Az Adaptív hang audiojelenet intelligenciával rendelkezik, amely valós idejű jelenetelemzés alapján optimalizálja a hangot, tartalomtípusok szerint.

https://media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-83404812-hu-feature-tv-and-soundbar-orchestrated-in-perfect-harmony-390644737FB_TYPE.jpg

Vékony és sima, jobban mint eddig bármikor
Elképesztően vékony kialakítás, amelyet még soha nem láttál ebben a Samsung kategóriában, így a tévéd zökkenőmentesen illeszkedik a falhoz.

Sima mozgás a tiszta képért
Tapasztald meg a tiszta képet és teljesítményt, hiszen a Motion Xcelerator funkció automatikusan megbecsüli és kompenzálja a képkockák számát a tartalom forrásához képest.

https://media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-84136328-hu-feature-smooth-motion-for-a-clear-picture-395973203ORIGIN_IMG.jpg

Jelenetek, amik megváltoztatják a játékszabályokat
Szuperszéles játék nézet és Játéksáv
A 21: 9 és 32: 9 képernyőarány extra látóteret biztosít a játékélmény maximalizálásához - és a győzelemhez. Optimalizáld a játékmenetet a Játéksáv - egy képernyőn megjelenő menü - segítségével, amivel valós időben módosíthatod a képernyő arányát, ellenőrizheted a bemeneti késést , az FPS-t, a HDR-t, a vezeték nélküli fülhallgató beállításait és még sok mást.

 https://media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-83404902-hu-feature-game-changing-scenes-in-their-entirety-390644739FB_TYPE_C_JPG.jpg

Azonnal reagál a parancsaidra, automatikus alacsony bemeneti késés mód
Lépj be gyorsabban a játékba az Automatikus alacsony bemeneti késés móddal, amely optimalizálja a képernyőt, így jobb vezérlést biztosít, alig észrevehető bemeneti késéssel. Tapasztald meg a zökkenőmentes játékot a legbámulatosabb formájában, elmosódás és vibrálás nélkül. (Az alacsony bemeneti késés mértéke belső tesztelési feltételek alapján került megállapításra, és a játék beállításaitól vagy az adott körülményektől függően eltérhet.)

Dolgozz és tanulj akár otthonról is!
Élvezz minden lehetőséget, amit megtehetsz! Érd el könnyedén a számítógépedet, laptopodat és mobilodat zökkenőmentesen a tévén keresztül!
*A PC távoli elérése kizárólag Windows 10 Pro, Mac OS 10.5, vagy újabb operációs rendszerek esetében támogatott. * Az okostelefon Samsung DeX-el való összekapcsolásához kompatibilis mobil eszközre van szükség. * A szolgáltatás elérhetősége előzetes bejelentés nélkül változhat. *A TV és PC internetkapcsolata szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez.

https://media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-84136385-hu-feature-work-and-learn-from-home-395973217ORIGIN_IMG.jpg

Válaszd azt a hangasszisztenst, amelyiket ismered!

 • Többféle hangasszisztens
 • Válaszd ki kedvenc hangasszisztensedet: Bixby vagy Amazon Alexa. Most először, fel vannak telepítve a Samsung TV-be, hogy optimális szórakozási élményt és fejlett vezérlést biztosítson a csatlakoztatott otthonodban.
 • A Samsung bármikor, saját belátása szerint előzetes figyelmeztetés vagy értesítés nélkül megváltoztathatja a szolgáltatásokat, vagy felfüggesztheti és/vagy megszüntetheti a szolgáltatás bármely részét. A képen látható tartalom, TV-szolgáltatások és képességek nem minden régióban és területen érhetők el.
 • A Bixby hangparancsok felismerik az angol (amerikai/brit), francia, spanyol, német, olasz, kínai és koreai nyelvet. Nem minden kiejtést, nyelvjárást és kifejezést ismer fel.
 • Amazon, Alexa és minden ehhez tartozó, kapcsolódó logó az Amazon.com, Inc. és leányvállalatainak védjegye.
 • A Google a Google LLC. Védjegye.

https://media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-84138343-hu-feature-qled-q70a-396061785FB_TYPE_B_JPG.jpg

Láss mindent egy képernyőn, az osztott képernyőn:
Nézd, hogy mi megy a TV-den és az okostelefonodon ugyanazon a képernyőn, ugyanabban az időben! Akár egy sport esemény élő statisztikái vagy egy videóleírás egy játékhoz, egyszerűen csak csatlakoztasd okostelefonod és élvezd az Osztott képernyőt, mint még soha!

https://media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-84136405-hu-feature-see-it-all-on-one-screen-395973215FB_TYPE_A_JPG.jpg

Csak egy érintés kell a tükrözéshez, irányítás érintéssel ezt a funkciót
Filmjeid vagy zenéid tükrözése az okostelefonodról a TV-re csupán egyetlen mozdulatot igényel. Amikor a TV-re koppintasz az okostelefonoddal, akkor a TV automatikusan érzékeli azt és automatikusan tükrözi a tartalmat. Gyorsan és könnyedén válthatsz a TV-re és élvezheted a tartalmat.

* Az Irányítás érintéssel funkció Android 8.1 vagy újabb operációs rendszerrel működő Samsung Galaxy okostelefonok esetében érhető el.

https://static10.edstatic.net/images/0x0/auto/14_xu7tk6n3.jpg?v=1

Irányítsd az új és régi eszközeidet egyaránt a SmartThings alkalmazással

 • Hagyd, hogy a tévéd automatikusan észlelje, azonnal csatlakoztassa és intuitív módon bemutassa az összes eszközt a tévé körül! A Digital Butler nem csak a mobil- / kamera- / IoT / Smart készülékeket támogatja, hanem a régi készülékeket is. Tévézés közben közvetlenül vezérelheted az eszközöket távirányítóval vagy hanggal.
 • A kompatibilis mobil eszközökről további információkat a terméktámogatás oldalunkat találhatsz.
 • A Wi-Fi-n keresztüli eszköz érzékelés jelenleg nem támogatott és egy jövőbeni szoftverfrissítéssel válik elérhetővé.
 • A SmartThings alkalmazás használatához érvényes Samsung account szükséges.

Specifikáció:

 • Képátló: 55" (138 cm)
 • Kontrasztarány: Mega kontraszt
 • Felbontás: 3840 x 2160 Pixel
 • Energiaosztály: F
 • Funkciók: Smart TV, Beépített WIFI, USB csatlakozás, Time Shift (időeltolásos lejátszás), Böngésző, HDMI-CEC támogatás, DLNA (fájlmegosztás) támogatás, HDMI AUDIO RETURN CHANNEL (ARC)
 • Maximális felbontás: 4K Ultra HD
 • Modell: 2 021
 • HDMI csatlakozók száma: 3 db
 • USB portok száma: 2 db

Video

 • Tuner típusa: Analóg, Digitális, DVB-T2, DVB-S2, CI+, DVB-C, HbbTV
 • Támogatott szabvány: DVB-C (kábel TV-szolgáltatáshoz), CI+, DVB-S2 (műholdas szolgáltatáshoz), DVB-T2 (földi sugárzáshoz)
 • Egyéb jellemzők: Tizen operációs rendszer, teletext, EPG, ConnectShare, Wi-Fi, DLNA, képjavító technológia, időeltolás, USB HDD felvétel, Webböngésző, HDR technológia, Automatikus csatornakeresés, HDR 10+, HLG, Bixby, Háttér mód, Micro Dimming, Osztott képernyő, TV Mobilra tükrözése, Mobil TV-re tükrözése, Hangtükrözés, Állítható állvány
 • Tartozékok: felhasználói kézikönyv, hálózati kábel, E-kézikönyv, Samsung Smart Control
 • Méret: 1232.1 x 747.8 x 228.8 mm
 • Súly: 16,2 kg
 • Típus: Smart LED televízió, UHD Smart TV
 • Képalkotási technológia: QLED 8K/4K
 • Csatlakozások: HDMI, USB, digitális optikai, CI+, RF, LAN, WiFi, Anynet+ (HDMI-CEC), Bluetooth

Audio

 • Hangrendszer: Dolby Digital Plus, 2.0 csatornás hangrendszer, Q-Symphony
 • Hangsugárzók teljesítménye: 20 W