Cégünkről

elerhetosegeink

Ügyfélszolgálatunktól az érdeklődők szakértő munkatársainktól kaphatnak színvonalas tájékoztatást megrendelni kívánt termékről, rendelésekről, szerviz és garanciális ügyintézésről, valamint egyéb információkról:

Az ügyfélszolgálatunkon gyakran ismétlődő kérdéseket az alábbi linken találja. Kérjük nézze meg, hogy tartalmazza-e az ön kérdését, így nem kell várakoznia a válaszra.
Gyakran ismételt kérdések

Telefonos ügyfélszolgálatunk az alábbi időben érhető el:
Hétfőtől péntekig: 9:00-18:00 óráig
Szombaton: 10:00-14:00 óráig
Amennyiben munkatársaink nem veszik fel egyből a telefont visszahívják önt, ha kiválasztotta a lehetőséget a telefonközpontban. 

Üzletünk címe:
1147. Budapest Telepes utca 1
Nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig: 9:00-18:00 óráig
Szombaton: 10:00-14:00 óráig

Az üzletünk előtt lévő parkoló fizetős övezet. A kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük figyeljenek, hogy a vásárlás ideje alatt rendelkezzenek érvényes parkolójeggyel.

rolunk

Az avplanet.hu elektronikai termékek online kereskedelmével foglalkozó webáruház, amelyet a piac széleskörű ismerete, a munkatársak nélkülözhetetlen szakmai tudása és tapasztalata, valamint a vásárlók érdekeinek legmesszemenőbb figyelembevétele emel Magyarország egyik piacvezető webáruházává.
Nálunk az elektronikai termékek széles körű felhozatala kiváló árakkal párosul. Ajánlatainkat folyamatosan alakítjuk a piac igényeihez, emellett rendszeres akciókkal igyekszünk kedvezni a vásárlóinknak.
A raktáron elérhető termékek akár már a rendelést követő napon kiszállításra kerülhetnek. Kiterjedt beszállítói hálózattal rendelkezünk, amelynek segítségével a raktáron esetlegesen nem tartott termékeket is a lehető legrövidebb időn belül tudjuk beszerezni.

Célunk:
A siker eléréséhez és megtartásához a vásárlók elégedettsége vezet, amelynek megalapozásaként törekszünk a kiváló árak folyamatos fenntartására, a vásárlók gyors és rugalmas kiszolgálására. Fő célkitűzésünk, hogy minőségi termékek és szolgáltatások garantálásával az oldalra látogatók igényei kielégítést nyerjenek, ezért folyamatosan fejlesztjük a webáruház áttekinthetőségét, a kiszolgálás színvonalát, bővítjük az internetes oldalon elérhető termékek körét, a borotváktól kezdve, a televíziókon át a hűtőszekrényekig. Kiemelt célunk, hogy a megrendelések professzionális teljesítése által rászolgáljunk a vásárlóink belénk fektetett, megtisztelő bizalmára!

boltkepek

atvetelilehetosegek

Személyes átvétel:

Üzletünkben lehetősége van személyesen átvenni a terméket, nyitvatartási időben bármikor. Amennyiben a terméke raktáron van, akár azonnal átvehető boltunkban, amiről rendelés esetén email és sms értesítést is küldünk.
Amennyiben a termékből van raktáron, azt rendelés leadása nélkül is át tudja venni üzletünkben, viszont minden esetben ajánljuk a rendelés leadását vásárlás előtt, hogy biztos ne fogyjon el a termék mire megérkezik érte a boltunkba.

Házhozszállítás a webáruházunkból:

A csomagok kiszállítását szállító partnereink a hét minden munkanapján végzik. Megrendelt terméket, amennyiben az raktáron van, szállító partnerünk várhatóan 1-2 napon belül kiszállítja, nagyháztartási gépek, különleges méretű csomagok és 49” -nál nagyobb televíziók esetén várhatóan 1-3 munkanap. A szállítás időpontjáról a futárszolgálat minden esetben előre tájékoztatja.  

Partnereink:

 • DPD Hungária Kft
 • Kova Trans Kft
 • GLS Csomag-Logisztikai Kft

(A szállítási díjak néhány esetben különleges súly vagy méret esetén eltérhetnek, ez a terméknél minden esetben fel van tüntetve)

Csomagok nyomon követése a szállító partner által küldött emailben található nyomkövető kód segítségével lehetséges az alábbi linkek valamelyikén, attól függően, hogy melyik futárszolgálattól várja a csomagot:

 • DPD Hungária Kft

https://www.dpd.com/hu/hu/tracking/

 • Kova Trans Kft

http://csomagkereso.kovatrans.hu/?fromMainSite=true

 • GLS Csomag-Logisztikai Kft

https://gls-group.com/HU/hu/csomagkovetes

Átvétel csomagponton:

A megrendelt termékét csomagpontos átvétellel is kérheti, így az ön által kiválasztott helyen tudja átvenni kényelmesen, az önnek megfelelő időpontban. Amennyiben a rendelt terméke raktáron van várhatóan 2-3 munkanap alatt érkezik meg a választott csomagpontra. 

Partnereink:

 • SPRINTER Futárszolgálat Kft. – PickPack Pont
 • FOXPOST Zrt

Utánvétes rendelés esetén a csomagját FOXPOST automatánál csak bankkártyával tudja kifizetni, kézpénzes fizetés nem lehetséges.

Csomagok nyomon követése a szállító partner által küldött emailben található nyomkövető kód segítségével lehetséges az alábbi linkek valamelyikén, attól függően, hogy melyik futárszolgálattól várja a csomagot:

 • PickPack

https://www.pickpackpont.hu/#

 • FOXPOST:

https://www.foxpost.hu/csomagatvetel

 

fizetesilehetosegek

Weboldalunkon lehetőség van többféle fizetési mód közül választani, annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a számára legkézenfekvőbb lehetőséget.

 • Utánvétes fizetés üzletünkben, a futárnak, vagy az átvevőponton
 • Bankkártyás fizetés üzletünkben, a futárnak vagy az átvevőponton
 • Online kártyás fizetés
 • Átutalás díjbekérő számla alapján
 • Cofidis áruhitel, webáruházban történő rendelés esetén

Az utánvétes fizetés esetén, ha házhozszállítással vagy csomagpontra történik a szállítás, a kezelés költsége 490 Ft. Személyes átvétel esetén kezelési költséget nem számolunk fel utánvétes fizetés esetén sem.

 

termekekelerhetosege

A termék adatlapján minden esetben valós információt kaphat arról, hogy a termékből jelenleg van-e raktáron.

Amennyiben a termék raktáron van, az alábbi információkat látja az adatlapján: (szállítási módok terméktől függően eltérnek.)

raktaronvan

Ha a választott termék nincs raktáron, a rendelést követő 2-5 munkanapon belül igyekszünk beszerezni azt. Ha a beszerzés valamilyen okból kifolyólag hosszabb időt vesz igénybe vagy probléma adódik, munkatársaink tájékoztatják erről.

Amennyiben a termék nincs raktáron, az alábbi információkat látja az adatlapján: (szállítási módok terméktől függően eltérnek.)

nincsraktaron

lemondasfeltetelei

A megrendelését bármikor következmény nélkül lemondhatja elérhetőségeink valamelyikén.

 

garanciaesszerviz

A termékek meghibásodása esetén először próbálja meg a termékhez kapott garancialevélen található szervízpartnerünkkel felvenni a kapcsolatot.
A szervízpartnereinket az alábbi linken találja:
Szervíz partnereink

Amennyiben a garancialevélen megjelent szervízzel nem sikerül felvenni a kapcsolatot és a fentebb említett link alatt sem találja meg az önnek megfelelőt legyen szíves felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

 

aszf

Általános szerződési feltételeinket és adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbi linkeken találja:

Adatvédelmi tájékoztató

Általános Szerződési Feltételek

 

szolgaltatoadatai

Név: Navidad Kft.
Székhely és levelezési cím: 1147 Budapest Telepes u. 1/A.
Ügyfélszolgálat és bolt: 1147 Budapest Telepes u. 1.
Mobil: 06 (1) 770 8790
Email cím: info@avplanet.hu
Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-919033
Bankszámlaszám: 11744003-24412591 OTP Bank Zrt.
Bejegyző bíróság megnevezése: Fővárosi Bíróság, mint cégbíróság
Adószám: 14769775-2-42