Elengedhetetlen szépségápolási készülékek nagyobb utazásra

Végre nyaralunk! Na de mit vigyünk magunkkal? Bepakoltuk már a ruhákat, a fürdőruhát és a papucsot, szükség van még valamire? Gondoljunk a vacsorára az étteremben, egy múzeumlátogatásra vagy az esti koncertre is. Hosszabb utazásra indulva sokszor nem elég a hotelben található hajszárító ahhoz, hogy igényes és ápolt külsővel jelenhessünk meg a nyaralás alatt.
Akár autóval, akár repülővel utazunk fontos figyelembe vennünk, hogy a magunkkal vitt szépségápolási készülékeink minél helytakarékosabbak és praktikusabbak legyenek. Ma már nem kell mindenhez külön készüléket vásárolnunk, rengetek többfunkciós terméket találhatunk, amivel megkönnyítjük a mindennapjainkat, de kevésbé könnyítjük meg a pénztárcánkat!

szépségápolási eszközök utazáshoz

Viszlát bad hair day!

A legtöbb ma kapható hajvasaló már göndörítésre is alkalmas így nem kell két fajta hajformázó eszközt is magunkkal cipelni és könnyedén tökéletes frizurát készíthetünk magunknak. Ha elektromos hajkefét választunk azzal egyszerre kifésülhetjük és formázhatjuk a hajunkat. A körkefés hajformázó is jó megoldás lehet, mivel ezzel részben helyettesíthetjük a hajszárítót és számtalan frizurát elkészíthetünk vele. Valljuk be, a hotelekben található hajszárítók sok esetben nem rendelkeznek túl nagy teljesítménnyel, így rengeteg időt igénybe tud venni, mire hajunk száraz lesz. Ha szeretnél egy gyorsabb megoldást, vagy a te szobádban nem lesz hajszárító, válassz egy kis méretű de nagy teljesítményű terméket, ami biztos, hogy nagy segítségedre lesz.
Ha te lakókocsival indulsz el világot látni idény nyáron akkor sem kell lemondanod ezekről, hiszen már szinte minden hajformázó eszközt megvásárolhatsz USB csatlakozós változatban is, így az autóban is használhatod.

szépségápolási eszközök utazáshoz

Sima lábak, és még?

A vízparton sokunknak fontos a szőrtelenítés, ha több időt töltünk el otthonunktól távol szükség lehet rá, hogy újra puhává varázsoljuk lábainkat a nyaralás alatt is. Néhány epilátor számos plusz funkcióval rendelkezik. Kaphatunk hozzá arctisztító fejet, ami egy arclemosó készítménnyel együtt használva tisztítja a bőrünket és az elhalt hámsejteket is eltávolítja. Bizonyos csomagokban található bőrradírozó kefe előkészíti a bőrt az epilálásra, valamint az elhalt bőrdarabkák eltávolítása az egyenletes barnulást is elősegíti. A masszázs feltét megszépíti és üdévé varázsolja bőrünket. Találhatunk arcunk szőrtelenítésére használható feltét is, így még egy dologgal kevesebbet kell bepakolnunk a bőrönbe. Ezek a készletek kis helyen elférnek és védőtasakjuk segítségével könnyedén szállíthatóak, így remek választás lehet.

szépségápolási eszközök utazáshoz

A férfiaknak sem olyan egyszerű

Ne feledkezzünk el a férfiakról sem! Hajuk, testszőrzetük és arcszőrzetük eltávolításához akár 3-4 különböző eszközre is szükségük lehet, ami rengeteg helyet elfoglal a csomagban. Ezek helyét leválthatja egy kompakt, többfunkciós termék, amivel minden testrészükön karbantartható a szőrzet. Ezekben a szettekben találhatóak különböző hosszúságú hajnyíró feltétek, testszőrzet és szakáll nyíró feltétek, trimmelő, borotva feltét és orrszőrnyíró is. Egy ilyen készlet segítségével kiváltható szinte minden férfi szépségápoláshoz szükséges termék. A női szőrtelenítő készülékekhez hasonlóan ezekhez is kapunk hordozótasakot, amellyel könnyen bepakolhatjuk a bőröndbe.

szépségápolási eszközök utazáshoz

Kényelem felső fokon

Ha autóval indulunk el a hosszú útra gondoljunk a kényelemre is! Válasszunk autóban használható masszírozó ülésbetétet vagy nyakpárnát, hogy kellemesebben teljen az út. Ezek segítenek abban, hogy útközben is kényelmesen érezhessük magunkat, ne gémberedjünk el az autóban és megőrizzük a nyugalmunkat még a legnagyobb dugóban is!

szépségápolási eszközök utazáshoz